Boksen met een Beperking

Bij B.A.V. Frisia geloven we in de kracht van boksen om mensen samen te brengen en individuele groei te stimuleren, ongeacht hun achtergrond of beperkingen. Wij zijner trots op een inclusieve en ondersteunende gemeenschap te bieden waar mensen met verschillende beperkingen kunnen deelnemen aan de sport van boksen.

Wat bieden we?
B.A.V. Frisia biedt een speciaal programma voor mensen met een beperking, waarbij we de nadruk leggen op individuele capaciteiten en mogelijkheden. Ons team van ervaren coaches en ondersteunend personeel staat klaar om deelnemers te begeleiden en te ondersteunen in hun bokstraining. 

Voordelen van boksen met een beperking
Boksen biedt een scala aan fysieke, mentale en emotionele voordelen, ongeacht iemands beperkingen. Enkele van de voordelen zijn onder andere: 

 1. Verbeterde fysieke conditie en kracht
 2. Toename van zelfvertrouwen en zelfrespect
 3.  Verbeterde coördinatie en motorische vaardigheden
 4. Stressvermindering en verbeterde emotionele welzijn
 5. Kameraadschap en sociale verbinding met mede-boksers

Onze benadering
Bij B.A.V. Frisia geloven we in een inclusieve benadering waarbij we rekening houden met de unieke behoeften en mogelijkheden van elke deelnemer. Onze coaches passen de trainingen aan om tegemoet te komen aan verschillende niveaus van mobiliteit, kracht en vaardigheden.
Word lid van onze gemeenschap! Of je nu een doorgewinterde bokser bent of nieuw bent in de sport, bij B.A.V. Frisia ben je van harte welkom. We moedigen iedereen met een passie voor boksen aan om deel uit te maken van onze inclusieve gemeenschap. Neem vandaag nog contact
met ons op voor meer informatie over ons programma voor boksen met een beperking.

B.A.V. Frisia – Waar iedereen kan boksen!

   

  “EERST DUIDELIJK DAN SNEL!”
  PIET ROZENDAAL