De door de regering opgelegde verplichte sluiting van alle sportaccommodaties en sportkantines als gevolg van de uitbraak van het coronavirus wordt per 1 juli opgeheven. Ook senioren hoeven tijdens de sportactiviteiten geen afstand meer te houden, waardoor het organiseren van wedstrijden per 1 juli weer mogelijk is.

In de praktijk houdt deze versoepeling in dat alle contactsporten weer actief kunnen worden beoefend, inclusief het organiseren van competities, onder voorwaarden met publiek.

Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de sporters ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden en dat de hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd.

Looproute

De looproute staat aangegeven met pijlen op de grond. Bij het betreden en verlaten van de boksschool moet de afstand 1,5 meter onderling zijn.

Toegangscontrole

Vooraf reserveren is komen te vervallen Deelnemen aan de trainingen is zoals gewoonlijk alleen mogelijk op vertoon toegangspas bij de balie. Deze kun je downloaden via de app op je mobiel. Neem contact met ons op als je geen inloggegevens meer hebt.

Geen toegangspas = geen training

Luchtcirculatie

Boksschool Frisia heeft tijdens de verbouw extra geïnvesteerd in luchtventilatie. Zo zijn er ventilatieroosters geplaatst in de nieuwe beglazing. Door naast de inblaas ventilator ook de deuren te openen tijdens de training zal er extra frisse lucht zijn.

Douchen

Het is niet toegestaan om te douchen na de training. Probeer ook het omkleden zoveel mogelijk te beperken.

Reinigen

Gebruikte boks attributen moet je zelf reinigen. Boksschool Frisia heeft voldoende reinigingsmiddelen en doeken beschikbaar. De gebruikte boks zak ontsmetten met reinigingsspray en daarna afnemen met papieren doek. Dan is deze weer gereed voor de volgende Frisiaan.

Wij adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren

  • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen
  • Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten)
  • Vermijd drukte
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen

We zien jullie graag weer op de trainingen!!!

Namens vrijwilligers, trainers en bestuur