Contact

 

Proefles

Wil je graag kennismaken met de Bokssport? Kom dan langs en maak gebruik van een gratis proefles.

Lid worden

Je bent van harte welkom bij boksschool Frisia. Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier. Download hier of vul deze in op de sportschool.

Jeugdfonds Sport Friesland

B.A.V. Frisia is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport Friesland. Het Jeugdfonds Sport betaalt de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten. Voor die kinderen betaalt Jeugdfonds Sport Friesland de volledige contributie en eventueel de sportattributen. Zijn er meerdere kinderen in het gezin die iets aan sport willen doen? Dat mag!

www.jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/friesland-sport

Stichting Leergeld

B.A.V. Frisia is aangesloten bij Stichting Leergeld. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen!

Via bijna 106 lokale Leergeld Stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

www.leergeld.nl

Opzeggen

Opzeggen via ledenadministratie@bav-frisia.nl. In onze algemene voorwaarden staat de opzegtermijn omschreven.

Andere vragen?

Vul onderstaand contact formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug.