Recreatief boksen

Ontdek de Adrenaline van Recreatief Boksen bij Boksschool Frisia!

Ben je op zoek naar een uitdagende en opwindende sport? Wil je werken aan je conditie, kracht en zelfvertrouwen? Dan is recreatief boksen bij Boksschool Frisia in Leeuwarden dé activiteit voor jou!
Bij ons kun je op een veilige en professionele manier de sensatie van boksen ervaren, zonder de noodzaak van fysiek contact. Onze ervaren bokstrainers staan klaar om je de juiste technieken en vaardigheden bij te brengen, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde bokser die zijn vaardigheden wil verfijnen, wij hebben de trainingen die aan jouw behoeften voldoen.

Recreatief boksen is veel meer dan alleen een fysieke workout. Het is een totale lichaamstraining die je uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie verbetert. Tegelijkertijd helpt het je om stress te verminderen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je zult merken dat je met elke training sterker en fitter wordt, zowel mentaal als fysiek.

Bij Boksschool Frisia creëren we een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin iedereen welkom is. Ongeacht je leeftijd, geslacht of fitnessniveau, je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar persoonlijke groei en plezier in het boksen. Samen zetten we je doelen om in resultaten en vieren we elke mijlpaal op jouw bokspad.

Of je nu wilt trainen voor recreatieve doeleinden, stress wilt verminderen of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende activiteit, recreatief boksen bij Boksschool Frisia biedt het allemaal. Kom en ervaar de opwinding en voldoening van boksen in een professionele en stimulerende omgeving.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze recreatieve bokstrainingen. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste lessen en beantwoorden al je vragen. Doe mee en ontdek de adrenaline van recreatief boksen bij Boksschool Frisia!

Download hier de PDF met bokstechniek instructies

Lesdagen

Maandag 19:30 – 20:30

Woensdag 19:30 – 20:30

Donderdag Gevorderden 19:30 – 20:30

Vrijdag 19:30 – 20:30

5 minuten voor aanvang van de training dien je gereed te zijn en voorzien van bandage.

Verplicht

 • Zakhandschoenen
 • Bokshandschoenen
 • Bitje
 • Bandage
 • Sportschoenen (geen buitenschoenen!)
 • Shirt
 • sportbroek

Kosten

€ 30,00 per maand / onbeperkt deelnemen aan boks trainingen
€ 10,00 eenmalige inschrijfkosten.
Je kunt altijd een proefles meedoen!

Boksartikelen

Boksschool Frisia verkoopt professionele boksartikelen die uitsluitend zijn ontwikkeld voor de bokssport en daarmee voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Dit voor de optimale bescherming en voorkomen van blessures tijdens de trainingen.

Voor meer informatie bekijk onze shop.

Proefles?

 

Basistechniek training

Trainingsdagen:

 • Maandagavond en woensdagavond
 • Aanvang 19:10
 • Sportbroek
 • Sportshirt
 • Sportschoenen (geen straatschoenen)

“EERST DUIDELIJK DAN SNEL!”
PIET ROZENDAAL