B.A.V. Frisia opent op zaterdag 9 januari van 10.30 uur tot 16.00 uur haar deuren voor diverse boksclinics door de dag heen. Het is die dag de Nationale Boksdag.

Een enthousiaste groep vrijwilliger en trainers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en iedereen te begeleiden tijdens de clinics. Koffie, thee staan klaar. Kom sportief gekleed want je kunt niet weggaan zonder deel te hebben genomen aan een van de sportieve activiteiten die wij deze dag bieden.

Het adres van B.A.V. Frisia is: Tylkedam 51 LEEUWARDEN.

De Nationale Boksdag is een landelijke opendag voor alle Boksscholen in Nederland. Doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de bokssport. Het is de perfecte uitdaging om je lichaam gezond te houden. De sport is geschikt voor de leeftijd van 8 tot 88. B.A.V. Frisia biedt voor alle leeftijdsgroepen een passende training. Je kunt zover gaan als je zelf wilt en verantwoord is. De trainingen worden gegeven door NOC/NSF erkende door de Nederlandse Boksbond opgeleide gediplomeerde trainer/coaches. Het belooft een mooie dag te worden voor iedereen (Stork, 2016). Tot 9 januari 2016