Let op: dit bericht geldt voor geselecteerde boksers door Piet Rozendaal!

De jaarlijkse Sportkeuring bij de Boksvereniging Assen is op Dinsdag 5 Januari en Donderdag 7 Januari 2016 vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur. Er kan ook gewoon weer mee getraind worden van 19.30 tot 21.00 uur. Je wordt dan uit de training gehaald als je gekeurd moet worden; trainers denk om de Startboekjes!

Voor degene die zijn startboekje nog niet binnen heeft maar toch gekeurd wil worden, kan dat dan later laten invullen. De kosten zijn 12.50 euro, contant en gepast betalen.
De keurings lijsten zijn aanwezig en moeten van tevoren ingevuld worden, verenigingen die de keurings lijsten willen hebben zodat de boksers die thuis alvast in kunnen vullen moeten dat even melden dan krijgen die dat via de mail.

Evenals de vorige jaren wordt er weer gezorgd voor de trainers en boksers met fris en koffie.

Het adres is: Vaart ZZ 83 9401 GJ Assen