Jeugdboksen

Het verschil met de trainingen voor volwassenen en de jeugd is dat er bij de bokstraining voor de jeugd absoluut niet gestoten mag worden naar het hoofd. En natuurlijk is het prettig om met leeftijdsgenoten op gelijk niveau te kunnen trainen.

Jeugdboksen zorgt ervoor dat alle jongens en meisjes zelfbeheersing en zelfvertrouwen winnen door op een leuke en sportieve wijze gezamenlijk kennis te laten maken met de bokssport. De trainingen zorgen voor conditieverbetering, verbeterde hart/longfunctie, een goede zelfbeheersing, groter zelfbewustzijn en controle op impulsen. Naast het oefenen van technieken krijgen de deelnemers de kans om hun energie op een beheerste manier kwijt te raken weerbaarheid en legt daarbij de nadruk op het samen leren van, en met elkaar..

Je bent van harte welkom vanaf de leeftijd 10 jaar. We adviseren je om voorafgaand aan de gratis proefles om op 18:15 aanwezig te zijn om kennis te maken met de trainer. Je kunt tijdens deze les gebruik maken van bokshandschoenen van boksschool BAV-FRISIA.

5 minuten voor aanvang van de training dien je gereed te zijn zodat we om 18:30 kunnen starten met de les.

Je ouders zijn van harte welkom en kunnen wachten en toekijken vanaf de daartoe bestemde ruimte zodat er jij je kunt concentreren op de les.

Leeftijd:

8 – 14 jaar

Lesdagen:

Maandag: 18:30 – 19:15
Donderdag: 18:30 – 19:15

Verplicht:

  • Bokshandschoenen jeugd (te verkrijgen op de boksschool)
  • Sportschoenen (geen buitenschoenen!)
  • Shirt
  • sportbroek

Kosten:

€ 15,00 per maand via automatische incasso.

€ 10,00 eenmalige inschrijfkosten.

Openingstijden:

Zie pagina openingstijden.

Tijdens de schoolvakantieperiode is er geen jeugdtraining.

Jeugdclinic:

Het is mogelijk bij Boksschool BAV-FRISIA Leeuwarden om een jeugdclinic te organiseren. Dit doen wij op locatie zoals scholen of op de boksschool. Wij zorgen voor de bokshandschoenen en je ontvangt na afloop een certificaat. Een verjaardag om nooit te vergeten! Kijk op onze pagina boks clinic voor informatie en prijzen.


Het bestuur

Wedstrrijdboksers